Spoštovani, spletni naslov www.celsiuspanel.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Paneli za gretje s sevanjem

Gretje z infrardečim sevanjem


Naše ogrevalne plošče so bile zasnovane in izdelane s sevalnim ogrevalnim sistemom Tako sevajoče Celsius plošče ogrevajo okolje z oddajanjem nevidne svetlobe infrardečih C valovov dolžine 8,5 mikrometrov. Ti žarki grejejo vsako površino in prispevajo k dobremu telesnemu počutju vsakega posameznika.

Tehnologija, ki uporablja infrardeče ogrevanje je predpogoj za pridobivanje zares učinkovitega in zdravega ogrevalnega sistema.

Isti koncept, ki je koren mnogih zdravstvenih oskrb je zdaj na voljo tudi v vašem domu in je dostopen vsem; Vpliv svetlobe te valovne dolžine, povečuje temperaturo telesa in tkiva, izboljšuje celično presnovo in pomaga zmanjšati maščobe. Pomaga pri terapiji tistim, ki trpijo zaradi debelosti, revmatizmov, artritisa, bolezni kože, mišic. Učinkovito deluje proti aknam in ekcemom, ogreje mišice pred športnimi napori in pomaga pri preprečevanju natega ali pretrga mišic. Poleg vsega naštetega je odlično ogrevanje za astmatike.

Toplotno ugodje, v kombinaciji resničnega prihranka energije in majhnega vpliva na okolje, naredijo Celsius sistem najbolj učinkovit sistem ogrevanja, fiziološko koristen in združljiv s človeškim organizmom.