Spoštovani, spletni naslov www.celsiuspanel.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Infrardeče ogrevalnje

Delovanje infrardečega ogrevanja


IR grelna ploščla CELSIUS ogreva prostor z oddajanjem nevidne infrardeče svetlobe pri nizki temperaturi. Dolgovalovni infrardeči C valovi, valovne dolžine 8,5 mikrometrov, se štejejo kot "luč življenja" in so enaki tistim, ki se uporabljajo v zdravstvu na področju rehabilitacijske terapije.

Vpliv svetlobe te valovne dolžine, povečuje temperaturo telesa in tkiva, izboljšuje celično presnovo in pomaga zmanjšati maščobe. Pomaga pri terapiji tistim, ki trpijo zaradi debelosti, revmatizmov, artritisa, bolezni kože, mišic. Učinkovito deluje proti aknam in ekcemom, ogreje mišice pred športnimi napori in pomaga pri preprečevanju natega ali pretrga mišic. Poleg vsega naštetega je odlično ogrevanje za astmatike.

Na taki način Celsius zagotavlja stalno, enakomerno in homogeno temperaturo celotnega okolja, predmetov in teles. Temperatura zraka v prostoru je kostantna od tal do stropa in ima stabilno vrednost stopnje vlažnosti.