Spoštovani, spletni naslov www.celsiuspanel.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Infrardeče ogrevanje

Tehnologija sevanja


Uporaba infrardečih žarkov pri nizki temperaturi v območju ogrevanja je naša inovativna ideja. Primarni cilj Celsius Panel tehnologije je označiti prelomnico gospodinjskega ogrevanja z uporabo nevidne toplote žarkov, enakim tistim, ki se uporabljajo v zdravstvu na področju rehabilitacijske terapije. Pomaga pri terapiji tistim, ki trpijo zaradi debelosti, revmatizmov, artritisa, bolezni kože, mišic.

Naš sistem je patentiran: za razliko od tradicionalnih konvekcijskih sistemov pri delovanju ne uporablja kisika in ne greje zraka ampak vsako površino (tla, stene in strop), telo ali predmet.

Visok estetsko-funcionalni standard sevalnih plošč Celsius izboljšuje psihofizično počutje celotne družine in hkrati postane del pohištva na minimalističen in eleganten način. Gladka površina plošče, popolnoma nevtralne oblike, je primerna za katerokoli arhitekturo. Celsius Panel omogoča prihranek pri porabi energije in je okolju prijazen.

Odločite se za ogrevanje domačega ali industrijskega okolja s pomočjo infrardečih žarkov. Uporabite Celsius Panel tehnologijo in postanite zmagovalec skupaj z nami.