Spoštovani, spletni naslov www.celsiuspanel.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Plošča CP1/LO


Horizontalna plošča CP1/LO

Poraba Porabi max 550W, primeren za ogrevanje prostornin do 45m3, enakovredno približno 16 m2. Obdrži sobno temperaturo na 20°C. Poraba plošče do 220wh.

Barve

 

 

 


 

MOD Celsius CP1/LO horiz A 280W
M3 45mc H 360mm
L 1400mm S 50mm
P 18kg    

Sevalne plošče tip Celsius CP1/C za horizontalno namestitev, delujejo na infrardeče ogrevanje, razvijejo moč do 280W in imajo 8kg teže. Idealne za ogrevanje prostorov do 16mq (45mc) s temperature do 20°/21° C, s porabo 220W/h.

Naš patentiran sistem Celsius Panel ne porabi kisika in je sestavljen iz dveh kaljenih stekel združenih s tankim slojem žlahtnih kovin. Tako se toplota razširi enakomerno in homogeno na celotno okolje in predmete z uporabo dolgovalovnih infrardečih C valovov na 8,5 μm.

Aluminjasta hladilna rebra nameščena na zadnji strani plošče omogočajo popolno izkoriščanje konventivnega gibanja,za večjo učinkovitost. Vsaka sevalna plošča ohrani konstantno relativno vlažnost zraka in ima kodo IP68 Interantional Protection, cifra, ki potrjuje varstvo panelov v primeru potopitve v tekočino. Na voljo v štirih različnih barvah.