Spoštovani, spletni naslov www.celsiuspanel.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Horizontalna plošča CP1/CO


Horizontalna plošča CP1/CO

Poraba Porabi max 280W, primeren za ogrevanje prostornin do 25m3, enakovredno približno 9 m2. Obdrži sobno temperaturo na 20°C. Poraba plošče do 150wh.

Barve

 

 

 


 

MOD Celsius CP1/CO horiz A 2280W
M3 25mc H 300mm
L 595mm S 50mm
P 8kg    

Horizontalne sevalne plošče tip Celsius CP1/CO, na infrardeče ogrevanje imajo 8kg teže in razvijejo moč do 280W. Idealne za ogrevanje prostorov do 9mq (25mc) s temperature do 20°/21° C, s porabo 150W/h.

Naš patentiran sistem Celsius Panel oddaja toploto na obeh straneh je sestavljen iz dveh kaljenih stekel združenih s tankim slojem žlahtnih kovin.

Tako je toplota zagotovljena na enakomerno in homogeno celotno okolje in predmete, brez porabe kisika, uporabi pa dolgovalovne infrardeče C valove na 8,5 μm.

Aluminjasta hladilna rebra nameščena na zadnji strani plošče omogočajo popolno izkoriščanje konventivnega gibanja in s tem tudi večjo učinkovitost. Električne sevalne plošče ohranijo konstantno relativno vlažnost zraka. Imajo varnostni standard IP68 - Interantional Protection, kar potrjuje varstvo panelov v primeru potopitve v tekočino. Na voljo so v štirih različnih barvah.