Spoštovani, spletni naslov www.celsiuspanel.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Plošča CP1/C


Vertikalna plošča CP1/C

Poraba Porabi max 280W, primerna za ogrevanje prostornin do 25m3, enakovredno približno 9 m2. Obdrži sobno temperaturo na 20°C. Poraba plošče do 150wh.

Barve

 

 

 


 

MOD Celsius CP1/C vertik A 280W
M3 25mc H 595mm
L 300mm S 50mm
P 8kg    


Vertikalne sevalne plošče tip Celsius CP1/C, na infrardeče ogrevanje imajo 8kg teže in razvijejo moč do 280W. Idealne za ogrevanje prostorov do 9mq (25mc) s temperature do 20°/21° C, s porabo 150W/h.

Naš patentiran sistem Celsius Panel je sestavljen iz dveh kaljenih stekel združenih s tankim slojem žlahtnih kovin tako, da se toplota razširi enakomerno in homogeno na celotno okolje in predmete.

Ne porabi kisika, ohrani konstantno relativno vlažnost zraka in uporabi samo dolgovalovne infrardeče C valove na 8,5 μm.

Aluminjasta hladilna rebra nameščena na zadnji strani plošče omogočajo popolno izkoriščanje konventivnega gibanja,za večjo učinkovitost. Električne sevalne plošče imajo kodo IP68 Interantional Protection, številka, ki potrjuje varstvo panelov v primeru potopitve v tekočino. Na voljo v štirih različnih barvah.