Spoštovani, spletni naslov www.celsiuspanel.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Stenske sevalne plošče na elektriko

Sevalni paneli za dobro počutje


Sevalne plošče Celsius se lahko namestijo na vsako steno v vsakem stanovanju. Njihova namestitev je zelo hitra in preprosta. Za namestitev ne potrebujete usposobljenih oseb saj je plošča, vertikalna ali horizontalna, lahka in enostavna za uporabo ter preprosta za namestitev.

image005

Celsius sevalni paneli so na voljo v različnih velikostih. Prostori se ogrejejo z enakomerno temperaturo na optimalnih 20°C. Vaš bivalni prostor bo opremljen z elegantnim IR panelom, ki se enostavno čisti, v celoti integrira s steno in tako postane dekorativni del prostora. Lahko izbirate med štirimi različnimi barvami. Personalizirani panele bodo postali dekorativni element vašega doma.

Celsius Panel je primeren tako za gospodinjstva kot za industrijske ali poslovne zgradbe. Je odlična rešitev za tiste, ki potrebujejo učinkovit in funcionalen sistem, Made in Italy.

Stenski
celsius-cp1a

Celsius CP1/A

  celsius-cp1co-orizzontale

Celsius CP1/CO horizontalni

  celsius-cp1c-verticale

Celsius CP1/C vertikalni

         
celsius-cp1lo-orizontale

Celsius CP1/LO horizontalni

  celsius-cp1l-verticale

Celsius CP1/L vertikalni