Spoštovani, spletni naslov www.celsiuspanel.si uporablja piškotke, ki so namenjeni beleženju obiska. Spletna stran ne uporablja piškotkov, ki bi vsebovali vaše osebne podatke.

Ali dovolite uporabo piškotkov na tem spletnem naslovu?

Električne plošče na infrardeče sevanje

Vrste panelov


Široka paleta naših električnih panelov na sevanje lahko izpolnjujejo vse funkcionalne in estetske zahteve: plošča je sestavljena iz dveh stekel združenih s tankim slojem žlahtnih kovin, ki oddaja dolgovalovne infrardeče C valove. Plošče so na voljo v štirih različnih barvah in v treh dimenzijah. Vsaka hiša potrebuje ustrezen ogrevalni sistem, ki zadovoljuje potreb tistih, ki želijo enakomerno in homogheno toploto in hkrati postati primeren del za katerkoli arhitekturo.

Enostavni za namestiti, vsi modeli so opremljene z elektronsko krmilno enoto, ki je združljiva z vsemi sistemi za avtomatizacijo ali dalinjsko in telefonsko upravljanje z kontrolno funkcijo vklop/izklop.

Nadzorna enota ima namenski kanal, ločen od omrežja, ki omogoča nadzor nad pogonsko enoto.

Vsak modul je neodvisno nameščen, to omogoča večje udobje in boljši nadzor temperature v posameznih prostorih ter prihranek pri porabi energije. Preprosto lahko nadzorujete temperaturo vašega doma, kadarkoli in na katerikoli razdalji. Sistem je posebej primeren, kjer je uporaba ogrevanja občasna, a je zelo prijetno, da ob prihodu pridemo v primerno ogret prostor.


Stenski
celsius-cp1a

Celsius CP1/A

  celsius-cp1co-orizzontale

Celsius CP1/CO horizontalni

  celsius-cp1c-verticale

Celsius CP1/C vertikalni

         
celsius-cp1lo-orizontale

Celsius CP1/LO horizontalni

  celsius-cp1l-verticale

Celsius CP1/L vertikalni

 

Vertikalne infrardeče sevalne plošče za steno

         

Horizontalne plošče na infrardeče sevalne sevanje

 

Plošče za stensko ogrevanje

 

Stenske sevalne plošče


Za savno
celsius-cp1f-sauna

Celsius CP1/A za savno

       

Infrardeče ogrevalne vzmetnice
celsius-cp6a-materassino

Celsius CP6/A vzmetnica